Sendvič s Carpacciom od hobotnice

Sendvič s carpacciom od hobotnice

Ovaj recept odličan je za posluživanje onima koji nikada nisu probali carpaccio od hobotnice. Zadržava svježe morske okuse te ih sljubljuje sa okusima maslina što će zasigurno oduševiti sve ljubitelje mediteranske kuhinje.

Vrijeme pripreme15 minuta
Težina pripremeJednostavno
Porcije6

Sastojci

KoličinaSastojci
focaccia
carpaccio od hobotnicr
maslinovo ulje
limun
kapare
masline
mikrozelenje

Koraci

Korak 1
Focacciu narežite na manje kocke t eih prerežite na pola.
Korak 2
Carpaccio od hobotnice narežite na tanke šnite te ga stavite na focacciu.
Korak 3
Posolite i popratite.
Korak 4
Dodajte masline narezane na šnite, kapare i mikrozelenje.
Korak 5
Prelijte miksom maslinovog ulja i soka limuna.