gourMetro

Izrada raznih oblika Sushi-ja i upoznavanje sa Ikejime ribom

Izrada raznih oblika Sushi-ja i upoznavanje sa Ikejime ribom

Sushi

19-11-2024
10:00 - 12:00
Gourmetro Kuhinja Split
Marin Martinković
info@metro-cc.hr
besplatno
47 od 50 dostupno

Izrada sushi-ja, prezentacija Ikejime metode

Chef Marin Martinković, iz Hoba bistro bara, vlasnik certifikata Tokyo Sushi akademije uči nas izradi raznih oblika sushi-ja koristeći lokalnog Ikejime brancina prema Zero Waste principu.

Dan::
19-11-2024
10:00 - 12:00

Izrada sushi-ja, prezentacija Ikejime metode

Marin Martinković

Marin Martinković sushi je chef s višegodišnjom karijerom u različitim kategorijama proizvodnje i posluživanja sushi-ja. Svoje iskustvo gradio je kroz renomirane hrvatske restorane i s vremenom došao u splitsku Hobu. Tamo njeguje zero waste principe, a korištenjem lokalnih i svježih namirnica prezentira orginalna jela kroz japanske tehnike kuhanja. U renomiranoj Tokyo Sushi Akademiji, stekao je certifikat sushi majstora, a tamo je stekao znanja o tradicionalnom Edo-Mae (Tokyo style) sushi-ju. Sva pitanja koja ste ikad imali o sushiju, ikejime metodi i ostalim povezanim tehnikama i namirnicama možete postaviti na ovom masterclassu.

Marin Martinković
Would you like to be the first to secure a spot?
Get an early invite to every new experience or event organized by METRO.
Show me the other events
Browse our full range of courses and events.