Callebaut slastice - degustacija by Juraj Klepić
Chef Juraj Klepić nam prezentira vrste i upotrebu Callebaut proizvoda.

Callebaut slastice Jankomir
Na ovoj prezentaciji će te imati priliku vidjeti koji su najbolji načini upotrebe raznih Callebaut proizvoda iz Metro asortimana kroz razne slastičarske tehnike. Naravno, sve ćemo ih i probati :)
Degustacija i prezentacija asortimanskih riješenja za Asian fusion:
04-03-2025
Suzy Josipović
Juraj Klepić, chef i slastičar koji je dokaz da se upornost u životu isplati krenuo je jako skromno u malom mjestu pokraj Nove Gradiške. Radom u Zagrebu kod Petre Jelinić, pa u Mundoaki, dolazi do super popularnog Jolie Petita gdje dobiva slobodne ruke za kreaciju orginalnih kolača. Hrvatska je jako brzo čula za te izvrsne kreacije, pa Juraj postaje zvučno ime u hrvatskom slastičarstvu. Trenutno radi u kao voditelj proizvodnje monoporcijskih kolača u poznatoj Torterie Macaron i osmišljava nove koncepte. Tijekom posljednjeg Zagrebačkog advente postao je poznat i onima koji ga nisu znali zbog svojih Dubai fritula koje su brzinom munje postale viralni hit u Hrvatskoj.