#gourmetro predstavlja Advent ponudu - klasična jela- Jankomir
Upoznavanje s klasičnim adventskim asortimanom

advent-klasik-zg
Ukoliko za vrijeme adventa ili inače želite svojim gostima ponuditi klasične artikle, sada možete isprobati taj asortiman. Od raznih vrsta kobasica, buncek, zelje itd.
Prezentacija asortimana za izradu Adventskih slastica:
07-11-2024
Prezentacija asortimana za izradu klasičnih adventskih jela
Student sa gastronomkog veleučilišta Aspira
Kulinarska karijera Vehida Šaldića krenula je u jednom pulskom hotelu, gdje je radio kao pomoćni kuhar, preko pozicije sous chefa i šefa kuhinje u hotelima na obali, odlučio se za karijeru privatnog kuhara i konzultanta. Iza njega je i pozicija korporativnog chefa gdje je vodio tim od preko 30 ljudi u više kuhinja odjednom. Javnosti je poznat po kulinarskim nadjecanjima gdje je odnio titiulu juniorskog prvaka na 'Biseru mora', najvećem kulinarskom natjecanju u ovom dijelu Mediterana i Europe, koji okuplja vrhunske stručnjake iz cijelog svijeta. Vjerojatno je najprepoznatljiviji po osvojenom 2. mjestu u prvoj sezoni Hell's Kitchena gdje je postao miljenik publike prepoznat po jasnim stavovima, odličnom kuhanju i zaraznom osmjehu. Vehid trenutno otvara svoj restoran u Rijeci pod nazivom "Il Mondo" u kojem će moći pokazati svoj puni potencijal.