Radionice

Slastičarska radionica s Robertom Hromalićem

Dobrodošli na radionicu "Umjetnost prhkog tijesta i raznolikosti tarta"! Ovaj tečaj će vas provesti kroz izradu prhkog tijesta s raznim varijacijama, kao i naučiti vas pripremiti dvije ukusne vrste tarta: limunov i klasični voćni tart. Osim toga, istražit ćemo kako pripremiti deserte koji su prikladni kako za restoransku, tako i za kućnu upotrebu. Na kraju radionice, podijelit ćemo s vama recepte prilagođene profesionalnoj upotrebi, kako biste mogli unaprijediti svoje slastičarske vještine i zadovoljiti nepca vaših gostiju ili klijenata. Započnimo putovanje u svijet slatkog stvaralaštva zajedno!

Pastry

18-04-2024
18:00 - 21:00
METRO Jankomir kuhinja u centru
Robert Hromalić
robert.hromalic@lekolac.com
187,50€
2 od 15 dostupno

Slastičarska radionica

Dobrodošli na našu sveobuhvatnu radionicu "Umjetnost prhkog tijesta i raznolikosti tarta"! Ovaj intenzivni tečaj pružit će vam temeljno razumijevanje i praktično iskustvo u izradi prhkog tijesta te raznih varijacija tartova, s posebnim naglaskom na dva neodoljive vrste: limunov i klasični voćni tart.

Tijekom radionice, kroz interaktivne demonstracije i praktične vježbe, naučit ćete tajne savršeno prhkog tijesta, njegovu pripremu i obradu, kako bi vaši tartovi bili savršeni u svakom detalju. Upoznat ćemo vas s različitim tehnikama oblikovanja tijesta, savjetima za pečenje i rukovanje s različitim punjenjima kako biste postigli savršen sklad okusa i tekstura.

Osim što ćemo istražiti klasične recepte, proširit ćemo horizonte s kreativnim varijacijama, dodacima i dekoracijama koje će vaše tartove pretvoriti u prava umjetnička djela. Bez obzira želite li se istaknuti u profesionalnoj kuhinji ili iznenaditi svoje najmilije kod kuće, ova radionica pružit će vam osnove i inspiraciju za izradu savršenih deserta.

Kroz jedinstvenu kombinaciju teorijskih saznanja i praktičnih vještina, naučit ćemo vas kako pripremiti neodoljive dezerte prilagođene različitim okusima i preferencijama, kako za restoransku tako i za kućnu upotrebu. Također, uzimajući u obzir profesionalne aspekte, podijelit ćemo s vama provjerene recepte i strategije koje će vam pomoći u efikasnoj pripremi i prezentaciji deserta u vašem poslovnom okruženju.

Ova radionica nije samo prilika za učenje već i za stvaranje, eksperimentiranje i dijeljenje ideja s drugim strastvenim slastičarima. Zajedno ćemo istražiti svijet tartova, osnažiti vaše vještine i nadahnuti vas da stvarate nezaboravna gastronomska iskustva za sebe i druge. Pridružite nam se na ovom slatkom putovanju!

Radionica:
18-04-2023
18:00 - 08:00

Radionica izrade slatkih delicija

Robert Hromalić

Jedan od vodećih mladih hrvatskih slastičara, Zagrepčanin Robert Hromalić, stekao je svoje stručno obrazovanje u prestižnoj pariškoj školi Ferrandi – L’école française de gastronomie et de management hôtelier, pod mentorstvom renomiranog chefa Steva Antoinea. Nakon školovanja, Hromalić je radio u Restaurant Le Meurice Alain Ducasse s chefom Cédricom Groletom, gdje je usavršio umijeće izrade francuskih deserata prema najvišim standardima svjetske gastronomije.

Prijaviti se možete na našoj stranici. Za uplate molimo obratite ne na navedeni email ili izvršiti na: Slatke boje doo, Petretićev trg 3, OIB: 73092228784, IBAN: HR4124020061100991582
Robert
ŽELITE LI BITI PRVI KOJI ĆE OSIGURATI SVOJE MJESTO?
Dobijte rani poziv za svako novo iskustvo ili događaj u organizaciji METRO-a.
Primajte naš newsletter
Pokaži mi sva događanja
Pregledajte sve naše tečajeve i događanja
Pokaži sve