Prezentacija slastičarskog asortimana
Trening i prezentacija slastičarskog asortimana.

Prezentacija slastičarskog asortimana
Pozivamo Vas na prezentaciju METRO slastičarskog asortimana. Dođite i pogledajte ponudu, našeg novog slastičarskog asortimana, uz koji ćemo se družiti i jesti slatke zalogaje chefa Roberta Hromalića vlasnika Le Kolača. Vidimo se 15. veljače u 10:00 sati u Metro centru Jankomir.
15.2. - prezentacija asortimana za slastičarstvo:
15-02-2024
Kratka dobrodošlica, upoznavanje s Chefom
Predstavljanje asortimana za slastičarstvo
Robert Hromalić
Jedan od vodećih mladih hrvatskih slastičara, Zagrepčanin Robert Hromalić, stekao je svoje stručno obrazovanje u prestižnoj pariškoj školi Ferrandi – L’école française de gastronomie et de management hôtelier, pod mentorstvom renomiranog chefa Steva Antoinea. Nakon školovanja, Hromalić je radio u Restaurant Le Meurice Alain Ducasse s chefom Cédricom Groletom, gdje je usavršio umijeće izrade francuskih deserata prema najvišim standardima svjetske gastronomije.
Odlučivši podijeliti svoje bogato znanje s hrvatskom publikom, Hromalić je otvorio Boutique slastičarnicu Le Kolač u Zagrebu – svoj prvi, ali izuzetno uspješan samostalni projekt. Po povratku u Zagreb, privukao je pažnju ljubitelja slastica svojim izvanrednim kreacijama u Timeu, ali i kao konzultant uglednih domaćih restorana. Hromalić je postao prepoznatljivo ime među sladokuscima i stručnjacima domaće gastronomske scene, kombinirajući svoje internacionalno iskustvo s vještinama stvorenim u srcu francuske kulinarske tradicije.
