Hrvatski proizvod: Andričić gljive

Vrijeme čitanja : 2 min
Hero vizual ANDRICIC

Tradicija duga 26 godina, neprekidno ulaganje u unapređenje proizvodnih procesa i ljubav prema gljivarstvu – sve to čini obrt Andričić idealnim odabirom za nabavu ukusnih, domaćih i uvijek svježih gljiva.

Andričić gljivarstvo

Pogon za proizvodnju gljiva obiteljskog obrta Andričić smjestio se u Bjelovaru na 6.500 m2 uzgojne površine, a iz njega svake godine pristiže oko 1.100 tona svježih gljiva. U prostorijama za uzgoj održavaju se savršeni uvjeti potrebni za maksimizaciju prinosa i kvalitete, uz primjenu najsuvremenije tehnologije koja je trenutačni svjetski standard u gljivarstvu.

Kao gljive poslije kiše

Andričićeve gljive mogu se pronaći na menijima lokalnih restorana čiji gosti iznimno cijene domaće proizvode, koje se u restorane dostavljaju ranom zorom kako bi bile svakodnevno svježe. U ponudi obrta Andričić pronaći ćete, između ostalog, i dvije vrste gljiva s ekološkim certifikatom, a asortiman kontinuirano obogaćuju egzotičnim proizvodima poput shiitake gljiva, jablanovača i kraljevskih bukovača. Tradicija duga 26 godina, neprekidno ulaganje u unapređenje proizvodnih procesa i ljubav prema gljivarstvu – sve to čini obrt Andričić idealnim odabirom za nabavu ukusnih, domaćih i uvijek svježih gljiva. 

Gljive u METROU

Naša suradnja počela je još 2004. godine. Od samih početaka poslovanja, nastojali smo se pokazati vrlo pouzdanim i sigurnim partnerom u plasmanu gljiva na cijelom tržištu RH. Profesionalna i korektna komunikacija i suradnja olakšavaju poslovanje i planiranje proizvodnje gljiva kroz cijelu godinu. U godinama koje su pred nama, nastojat ćemo nastaviti ovu priču na obostrano zadovoljstvo, kao i na zadovoljstvo kupaca Andričić gljiva.